توضیحات آلبوم
آبهمن علاءالدین (مسعود بختیاری) در سال ۱۳۷۱، اثر شاخص دیگری را به نام"هی جار" با تنظیم و آهنگ سازی "عطاء جنگوک" و با استفاده از اشعار و ملودی های ساخته شده توسط خود و برخی اشعار و ترانه های فولکلوریک، با همراهی نی"علی حافظی" و جمع دیگری از بهترین نوازندگان کشور مانند “رضا شفعیان”، "منصور سینکی"، "افشار نیا"، "اردشیر و بیژن کامکار"، "بهروزی نیا"، "محمود فرهمند" در قالب گروه "شهرآشوب" به دوستدارا ن موسیقی بختیاری ارایه کرد.
نوشته دکتر اردشیر صالحپور در خصوص آلبوم هی جار
دکتر" اردشیر صالحپور" در شرحی که بر روی جلد این اثر نوشت ، آورده است علاءالدین در "هی جار" با اجرای ماهرانه تصنیف "می نا بنوش" که از اصیل ترین و قدیمی ترین آواهای بختیاری است و بعنوان اثری با ابعاد عاشقانه و تغزلی که از یک سو از عشق های پاک و بی آلایش عشایری سخن میگوید و از سوی دیگر انعکاسی از جغرافیای منطقه ای سرزمین بختیاری نظیر “کوهرنگ”، "دیمه"، “لَلَر”، "کُتُک"، و.... و موقعیت های مکانی این سرزمین مانند “پاچشمه”، "دِر"، "برافتو" و...
یا تصویر کوچ بهاره ایل در "کوگ خوانی" و با بکارگیری استادانه عبارات و اصطلاحات فراموش شده گویش بختیاری نظیر"همدرنگ" ، “تش و تنگ”، "دنگل" و... در سروده های خود که درترکیبی تازه و در عین وفاداری به اصالت های موسیقی بختیاری ساخته شده اند، موج دیگری را در موسیقی بختیاری ایجاد کرد.
- موسیقی در ایل بختیاری: هی جار (فریاد)
- آهنگساز: بهمن علاءالدین (مسعود بختیاری)
- ترانه سرا: بهمن علاءالدین (مسعود بختیاری)
- آهنگساز: عطاءالله جنگوک
- تنظیم کننده: عطاءالله جنگوک
- سنتور: رضا شفیعیان
- تار: منصور سینکی
- نی: عبدالنقی افشارنیا
- کمانچه و قیچک: اردشیر کامکار
- دف: بیژن کامکار
- عود و تارباس: حسین بهروزی نیا
- تمبک: محمود فرهمند
- تکنوازی نی: علی حافظی
- تار و سه تار: عطاءالله جنگوک
- طراح جلد آلبوم: بهروز غریب پور